Felsőoktatás


Ez már több időt és szorgalmat igényel.. Akár főiskolás, akár egyetemista szeretnél lenni, vagy ha már az vagy, akkor is tudok segíteni! Foglalkozok érettségire (azaz felvételire) felkészítéssel, nyári előkészítőt is tartok, ZH-kra készítek fel és féléves kollokviumokra (vizsgákra, elővizsgákra), illetve szigorlatokra, államvizsgákra is. Diploma készítésben is segítek.

Jöhetnek hozzám nappalis, levelezős, távoktatásos, tanulók egyaránt. Interneten keresztül, online oktatást is vállalok. Van kamera, mikrofon és fénypostával küldöm a tudást. Időpontok bármely napra, tetszőleges időpontra egyeztethetők. Vállalom beadandó HF-ek vagy egyéb példák gyors megoldását. A megoldásokat akár már aznap küldöm is fénypostával.

Az ország majdnem mindegyik felsőoktatási intézményéből voltak már diákjaim, sőt még külföldről is megkerestek... Kitűnően használható előre elkészített anyagaimból már sokan tanultak gyorsan és hatékonyan. Ezeket ingyenesen átadom minden kedves érdeklődőnek illetve diákjaim is ingyen megkapják. Ingyenes próbaórákat is tartok, a személyes megbeszéléseken túlmenően. Célom a gyors alapos és biztos tudás átadása minimális idő alatt!

Várom leendő diákjaimat, hogy a fentiekről saját maguk is meggyőződhessenek!!!

Eredményes sikeres tanulást kívánok!