Angol korrepetálás


Köztudomású, hogy angolul tudni kell valamennyire ma már mindenkinek. Németül sem árt tudni, mert jelentős a német jelenlét, azonban az angol világnyelv. (A németek is ezt tanulják.)

Az angol nyelv tanulásakor gondot okoz, hogy az angolok nagyon kevés betűt (csak 26 db) használnak, de sok hangot (44 db). Ezért készítettem egy zseniálisan egyedülálló összehasonlító táblázatot. Nagyon király!

Praktikus ragozási táblázataim sokat segítenek. Active voice. Passive voice. Tenses.

Tudod miért kell E/3-ban Present Simple esetén az "-s" végződés? Tudod, hogy hogyan vezet félre az angol-magyar szótár? Tudod miért olyan szigorú az angol szórend? Tudod miért van az angolban az a bizonyos szenvedő szerkezet?

Én tudom és el is magyarázom! Alanyi és tárgyas ragozás? Visszaható ragozás? Minden kiderül.

És tudtad, hogy az angolban nincs magázás? (És tegezés?) Ki hitte volna, hiszen olyan udvariasak és távolságtartók. Vajon miért?

Pótvizsgára küldtek? Mondjuk azt inkább, hogy a tanárod nem tudta eldönteni, a jegyed, ezért gondolkodási időt kért. Talán 4-est akar adni? Volt már rá példa.

Ne aggódj, segítek! Olvass, beszélj, hallgass, írj angolul! Tanulj ehhez naponta új szavakat! Keresd a gyakorlás lehetőségét! Ellenőrizd képességeid! Gyakorlat teszi a mestert. Mindenki tanul, menni fog!

FOGJ HOZZÁ MÉG MA! DE LEGKÉSŐBB HOLNAP! NEHOGY HOLNAPUTÁN MÁR KÉSŐ LEGYEN!