Árak

Szolgáltatás Ár
Matematika tanítás, korrepetálás, felzárkóztatás egyénileg. Gyakorlattal, türelemmel, megbízhatóan! Felkészítés érettségire!(Teljesen egyéni!)

Pótvizsgafelkészítést lásd lent! Korrepetálás, tanítás, felzárkóztatás! Saját ingyenes oktató segédanyagokkal! Felszerelést (füzet, írószer, mappa, dosszié, oktató anyagok stb.) ingyenesen, örökbe adok! Részletesen, precízen, megbízhatóan magyarázok, szemléletesen tanítok, korrepetálok. Bemutatom az online függvény-görbe rajzoló programokat. Például: desmos.com. Nagyon hasznos a mathportal.org honlap is főiskolásoknak! Tel.: 70/941-5793, 22/747-440. Hívjanak bármikor!

Lásd az Óradíj kalkuláció.-t lentebb!
Fizika tanítás, korrepetálás, felzárkóztatás egyénileg. Felkészítés érettségire! (Teljesen egyéni foglalkozások!)

Pótvizsgafelkészítést lásd lent! Mindenekelőtt bemutatom az SI rendszer elemeit és a MÉRTÉK-váltást. Előre elkészített rajzok alapján elmagyarázom a feladatok megoldását, példákon gyakorolva, célirányosan. Megmutatom a phet.colorado.edu univerzális szimulátort, nagyon jó! Tel.: 70/941-5793, 22/747-440.

Lásd az Óradíj kalkuláció.-t lentebb!
Kémia korrepetálás, (Teljesen egyéni!)

Pótvizsgafelkészítést lásd lent! A tankönyv kérdéseire válaszolunk. Továbbá megválaszolom a diákok kérdéseit. Célirányosan készülünk. Vonatkozó sztöchiometriai számításokat is végzünk. Bemutatom az online Chemical Balancer-t. http://www.webqc.org/balance.php (Kémiából érettségire felkészítést sajnos nem tudok vállalni.) Tel.: 70/941-5793, 22/747-440.

Lásd az Óradíj kalkuláció.-t lentebb!
Angol korrepetálás, tanítás. (Teljesen egyéni!)

Pótvizsgafelkészítést lásd lent! Elmagyarázom a szükséges nyelvtant, -saját tananyagom segítségével. Gyakoroljuk az olvasást, írást, szöveghallgatást. Beszélgethetünk is angolul. Vizsgára, érettségire felkészítést, tolmácsolást sajnos nem vállalhatok. Tel.: 70/941-5793, 22/747-440.

Lásd az Óradíj kalkuláció.-t lentebb!
Analízis, Valószínűségszámítás, Lineáris algebra, Operációkutatás, Mátrixok, Vektorok. Egyéni felkészítés vizsgákra, ZH-kra!

Mindig a diákjaim számára legmegfelelőbb módszert alkalmazom. Ezt kölcsönösen alakítjuk ki. Elmondom az elméletet, megoldjuk a példákat. Függvény analizátor (függvényrajzoló: desmos.com, wolfram.com), másoló, nyomtató (stb.) vannak. Tel.: 70/941-5793, 22/747-440. Hívj bármikor!

Megbeszélés szerint.
Ingyenes bemutató óra/foglalkozás. (Kb. 20-40 perc.)

Általában megbeszélésre kérem először az érdeklődőket. A megbeszélés egy ingyenes bemutató óra is (lehet) egyben, ha ráérnek a szülők, illetve a diák. Ekkor felmérem a leendő diák tudásszintjét és motivációját. Rávilágítok néhány szokásos hibára, amiket gyakran elkövetnek a diákok, mert nem tudnak róla... Javaslok óraszámot és időpontokat. Fizetni nem kell ez alkalommal. Ez a megbeszélés, illetve bemutató óra nem kötelez senkit semmire, viszont jelentős információt ad a diák és szülei számára.

Nulla Forint! Ingyenes!
Időpont(ok) módosítása.

Az előre megbeszélt időpont bármikor módosítható, akár le is mondható. Ha valaki nem ér rá a megbeszélt időpontban, akkor a meg nem tartott tanítást (elmaradt órákat) semmiképpen sem kell kifizetni(e)! Ha tudja, hogy nem fog ráérni a diákom a megbeszélt időpontban, akkor mihamarabb üzenjen/hívjon, azért, hogy várakozás helyett taníthassak. Rendszeres tanítás (heti fix időpont) esetén az elmaradt órákat pótolni kell! Alkalmi, azaz változó időpontos tanítás esetén nyilván nem kell. Alkalmi tanítást csak a "lyukas" óráimban tudok vállalni.

Ingyenes!
A tanulás segítése, ösztönzése.

A megbízható, szorgalmas járó diákoknak sokáig tartom a kezdeti tandíjat. Továbbá kedvezményeket adok. Ingyen megkap mindent, amire csak szükség van/lesz! Hát nem megéri! És az óradíj átvételéről mindig nyugtát adok. Kérésre számlát is kiállítok/adok a megadott címre. A megtartott foglalkozásokat feljegyezzük egy dossziéban/mappában (nyugta), így a költségek nyomon követhetőek, tehát ellenőrizhetők. Az oktatás ÁFA-mentes tevékenység. Egy rendes tanóra 45 perces, amely a 7.-es diákoknak javasolt. 60 perces (teljes órás) foglalkozást javaslok 8.-os diákoknak és középiskolásoknak. A dupla tanórás foglalkozások 2x45 = 90 percesek (másfél rendes óra). Középiskolások már tartok ilyen dupla órás foglalkozásokat. Főiskolásoknak csak dupla tanórás oktatást vállalok. Dupla óra (90 perc) közben szünetet általában nem tartok. Maximum 90 percet foglalkozok egy diákkal egy alkalommal.

Ingyenes tananyagok, nyugta, számla.
Óradíj kalkuláció.

Mivel a korrepetálás egyénre szabott, ezért a tanítás havi költsége változó. Lásd a "Mitől függ a korrepetálás óradíja?" gyakori kérdést a GY.I.K. fülecskében. Ha időpontja változó (nem rendszeres tanítási forma), akkor is ugyanannyi az óradíjam, de minden héten egyeztetni kell az időpontot. PÉLDA ÓRADÍJRA: 5000-6000 Ft/45perc. A tényleges óradíj megegyezés alapján alakul ki. Az esetlegesen kihagyott órákat nálam semmiképpen sem kell kifizetni, de rendszeres tanítás esetén pótolni kell. A megbízható/elkötelezett, tanulni vágyó, és a tudásért dolgozni/fizetni hajlandó diákok a nagy kedvenceim, de természetesen mindenkivel nagy gyakorlattal és türelemmel megbízhatóan foglalkozok. Nagyrészt rendszeres tanítást vállalok, alkalmi órákat ritkán tartok. Szorgalmas, rendes diákoknak időnként ingyenesen is tartok foglalkozásokat.

Egyéni óradíjak!
ONLINE tanítás

Minden úgy megy, mint személyesen lenne, de egy kicsit lassabban. A költségek alacsonyabb a személyes oktatáshoz képest a rövidebb órák miatt. Természetesen a technikai feltételek szükségesek, és az akarat is.

Kedvezményes, alacsony ár!
Pótvizsga felkészítés, nyári felzárkóztatás.

Nyáron várom a pórvizsgára készülő diákokat! Azok is jöhetnek, akik szeretnének felzárkózni, vagy felkészülni az őszi félévre. Angol nyelvet is tanítok, nyáron is! Légkondícionált oktató szobám van. Vállalok online tanítást is, igény szerint. Fix összeg esetén ingyenes órákat is tartok!

Discount ár!